Ett eller flera center?

Välj ditt träningscenter

Välj två träningscenter


Friskvårdsbidrag

Här kan du fylla i vilken summa din arbetsgivare ger dig i friskvårdsbidrag per år.

Via vår webb kan du själv skriva ut ett kvitto och lämna till din arbetsgivare, detta är möjligt efter att din första autogirodragning har skett. Vi kommer fortfarande debitera dig full månadsavgift. Om du är företagskund hos oss så fakturerar vi friskvårdsbidraget till din arbetsgivare.


Rabatter

Om du inte vet din företagsrabatt kontrollera med ditt företag eller lämna rutan tom så återkommer vi inom några dagar. Om fel rabatt eller friskvårdsbidrag angivits kommer SATS att korrigera detta vid behandling av beställningen samt informera dig.


Gruppträning

Effektiv träning med en instruktör som inspirerar och motiverar dig!

Classical Yoga
Anti-Gravity Yoga®
Yin Yoga
Energy Yoga

Betalningsalternativ

Hur kommer du betala för medlemskapet?


Ditt pris kr/mån.

Ditt pris före rabatt: kr/mån.
Din månadskostnad efter rabatt och friskvårdsbidrag: kr/mån.
Här är en sammanfattning av ditt medlemskap:

Ett pass med personlig tränare. Ingår
Tillgång till ett center. Ändra
Tillgång till två center. Ändra
Träna var du vill i Göteborg. Ändra
Tillgång till center i hela Sverige. Ändra
Premium. Tillgång till center i hela Norden. Ändra
Tillgång alla dagar, hela öppettiden.
Tillgång till gruppträning. Ändra
Ingen tillgång till gruppträning. Ändra
12 månaders bindningstid.

Vi hjälper dig med att sätta upp ett autogiro första gången du besöker ett center. Du betalar då din första månadsavgift via kontokort. Därefter går månadsbetalningen via autogiro. Om du väljer 12 månaders bindningstid fortsätter ditt medlemskap automatiskt och du kan när som helst efter bindningstiden säga upp det med en månads uppsägningstid.

När du slutfört din beställning får du en mailbekräftelse från din företagskontakt. Om du är ny medlem eller om det gått mer än 45 dagar sedan ditt medlemskap löpt ut så tillkommer en medlemsavgift på 250 kr. Våra medlemskap har 12-månaders bindningstid.


Vi ser fram emot att träffa dig!

Nu behöver vi kort information om dig, sen är vi i mål.

Med autogiro dras avgiften automatiskt från ditt bankkonto den 28:e varje månad. Avgifterna betalas alltid i förskott, så därför kommer din första autogirodragning att vara större än vanligt. Om du har ett Swedbank-konto, fyll i alla siffror förutom den sista i ditt clearingsnummer.


Annan betalare

Vem ska betala för medlemskapet?


Dina uppgifter blir behandlade i enlighet med personuppgiftslagen (PUL). Alla under 18 år måste registrera sig på ett av våra center. En vårdnadshavare måste då vara med för underskrift av medlemskontrakt och -villkor och måste registreras som betalare.